Zeynep966 Nedense içimi bir korku kapladı kızlar ya agrı sancı yok ama doktor hadi açılman var diyip doğuma alırsa naparıö bilmiyorum eşim çalışıtor şimdiye kadar kontrole hep tek gittim ama nedense yarın için korkuyorum
cokkasmabeabi Zeynep966 tam 38de muayeneye gittim düzensiz az buçuk sancım çıktı doktor iyi dedi açılmaya da bakmadılar, biliyordum olduğunu. Dönüşte eve varamadan suyum geldi 😁
Sedakyaaa Zeynep966 benim de ağrım falan yok bence ağrımız yoksa açılmamız da yoktur korkma hem hemenden doğuma almazlar yatışını yaparlarsa kocanı çağırırsın
Rabiaeso Doğuma alsa da Cat diye dogurmazsin strese sokma kendini ben de 38+0ım bugün, açıklığın olsa bile git sancın gelince gel derler büyük ihtimalle
Zeynep966 Rabiaeso çok hafif bir kaç kez vajinada sancı hissettim bugün belki de ondan strese girdim şimdiye kadar hep çok rahattım canım
Rabiaeso Zeynep966 ben 3 gün önce şiddetli geçmeyen ağrıyla gittim dogurcam sandım açıklık falan hiç bir şey yok yalancı sancı dedi eve geldim paşa paşa 😂 azıcık sancidan bir şey olmaz yani telaş yapma . Benim vajina kemiklerim sızlıyor resmen ama doğum sancısı çok farklıymış bir de agirlastik artık son haftalar hafif sancı ağrı normal önemli olan gerçek sancıların düzenli başlaması 👍
Zeynep966 Rabiaeso anladım canım teşekkür ederim allah yardımcımız olsun senin kadar ağrılarım olmadı ama bundan sonra başlar heralde benim de🥺
Rabiaeso Zeynep966 aynen doğuma hazırlık için yalancı sancılar başlar dedi ebe acilde muayene ederken. Önemli olan düzenli girmesi dedi👍 rica ederim iyi geceler 🌸
Zeynep966 cokkasmabeabi bende devlete gidiyorum doktor herşeye hep normal diyor açıklama falan yapmıyor ne zaman olucak diye çatı muanesi falan da olmadım daha siz olmuşmuudunuz
cokkasmabeabi Zeynep966 benim 3.gebelikti bakmadılar bana 🥲 devlet hastaneleri acilmaya kaçıncı haftada bakıyor bilmiyorum
Zeynep966 cokkasmabeabi yarın anlıycaz bakalım belli olur yarın bu arada saglıkla büyütün bebeğinizi inşallah ❤