ayse_34 Hayırlı akşamlar 40+4 te bebegimin suyu azaldığı için bu sabah sezeryana gireceğim korkuyorum dualarınızı bekliyorum sezeryan olan anneler tecrübelerinizi paylasirmisiniz ?
Esmagrr ayse_34 Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin suyunun azaldığına dair belirti oldumu çünkü bende 40 olmak üzereyim
ayse_34 Esmagrr Ben gittiğimde ilk olarak hareketleri az dedim çok fazla hareket edemiyor hem iri bir bebek hem suyu az olduğu için zaten baktığında suyunda azalma var ondan hareket edemiyormus dedi
Maral55 nasl boyle kirklara geldinz ilk dogumlar mi Bnm ilkde suyu azldi 37+1 de sezaeyna aldilar Suan yine hamileyim aynisi olmz insallh 29+4 deyz suanda
ayse_34 Maral55 Hereey normal ilerliyordu bebeğim biraz iri bebek hem çok zorlanirsin hemde suyu az dedi normal düşündüğümüz için bekledim yarın sabah muayene oldcagim azda olsa açılma varsa suni sancı isteyecegim olmazsa son seçenek sezeryan ameliyattan korkuyorum biraz
Esmagrr ayse_34 bugün gittim suyu filan çok iyi dedi sancı yok kıpırtılar var bekliyicez dedi ya kafayı yemek üzereyim