Buketduru35 Kızlar bebek havlusu ütülenirmi? Ve kıyafetleri 40 derecede yıkadım siz kaç derecede yıkadınız acaba? Bide bebek kıyafetleri sadece birkeremi ütülenir yoksa her giyip kirlendikçe yıkandıkça ütülencek mi
8mucizem8 Buketduru35 30 derece de kısa devrede (30 dk ) yıkadım evet ütü yapabilirsin mikrobunu öldürür ama ütü düşük ısılı olsun kıyafetler eskiyebilir solabilir
KuzeyinAnnesi10 Buketduru35 her seferinde ütülemene gerek yok yetişemezsin zaten bebekle birlikte. 30 da da 40 da da yıkanabilir elde yıkama ayarında 1 saate de. Havluyu da ütüle canım ilk yıkamada herseyini ütüle
Mavisim3457 Buketduru35 Bende 30 derece de 30 dk da yıkadım. Bugün herşeyini ütüledim. Sonrakilerde yapamam herhalde. Şimdi ilk dünyaya geliyor cildi hassas olacağı için ütüledim. 🥰
Buketduru35 KuzeyinAnnesi10 elde yıkama yapınca temiz olurmu ben bebek ayarında yıkadım 2 buçuk saat sürdü baya uzun sürdü
Buketduru35 Rulina tozlanabilir sizin için daha erken ben 32nci haftamdayım dün bütün alışverişini bitirdik artık alacağımız bişey kalmadı bugün yıkamaya başladım
Mavisim3457 Buketduru35 bugün 36. Haftama girdim. Aslında niyetimde hep 32. Haftaya hazırlarım diye planlıyordum lakin hesaptaki değil nasip teki oluyor 😜. Evi boyadık domates sosu salça bebek odası kurduk derken taaa bu zamana kaldı. Dinlene dinlene yaptım iyide oldu bana göre. 🥰
gokcetugumm 30a attım ben ilk yıkamada utuleyip kaldırdım sonrası da kolik bı bebeğe sahip olunca bırak ütüyü elimde kuru ekmekle ayakta gezdirirken karnımı doyurdum kimsesiz gurbet sorunu 😂😂