ortmenmom Doğuma günler kala korku,heyecan,stres bi çok duyguyu aynı anda yaşıyorum. Korkunun da ecele faydası yok. 😂😂Normal doğum için bekliyorum. Öneriler? Tavsiyeler kızlar?🫣
bsrsvm ortmenmom aynıyız benim de 9 kaldi çok şükür rahatım şu an stres yok umarım öyle devam eder ve kolay geçer hepimizin 🥰 benim de normal gözüküyor, yarın kontrolüm var bakalım 🥹
nur__a ortmenmom Benim de son 10, bir gün iyiysem bir gün kötüyüm garip bir ruh hali içindeyim 😂 Dediğiniz gibi korkunun ecele faydası yok geliyor gelmekte olan
ortmenmom bsrsvm benimde kontrolüm vardı dün 3250 gr olmuş doktor dedi daha büyütme bunu doğuramazsın bak diye😂😂😂
ortmenmom nur__a o ruh hali bende de var bi gün doğuracak gibi hissediyorum bi gün ömür boyunca böyle olacak gibi 🫠😂
Merveaysem Benimde son 9 🥲 hiç gelmeye niyeti yok gibi kanala da inmemiş sali günü tekrar gidicem muayeneye bakalim nolucak keyfimiz yerinde suan sadece geceleri uyunmuyor cok batıyor 🫠
ortmenmom Merveaysem off bel ağrısı mahvetti beni de bi de ishal başladı ufaktan doğum belirtileri sanırım 🫠 korkuyorum 😂🙈
Merveaysem gunesinannesi_ kişiden kişiye değişir heralde ama 35 hf dan beri zaman geçmiyor hiç dogmayacakmis zaman gelmeyecekmiş gibi 😁 36 dan öncesi bi anda geldi geçti bana göre ama son haftalar gercekten yıllar sürdü sanki
bsrsvm ortmenmom benimde 38+1 de 3170 di şu an kaç bilmiyorum. Aynen bir de kilo alması da stres ediyor insanı 😁