Parsmommy Premsesko 16+5 biz merhaba🤗 iştah çok açık durumda ,sorunumuz da yok şükür cumartesi kontrolümüz var cinsiyeti netlestirirz inşallah 🤗
Sinemgndg Premsesko 16+2 olduk oğlum olacak Allah’ın izniyle. Bir kaç günden beri iyiyim kasık ağrılarım ve mide bulantılarım geçti gibi gibi arada bir yokluyor sadece. iştah açık baya ağızım boş durmuyor. Ama hala daha tam hissedemiyorum bebeğimi.
Fatmaokan Premsesko 18 +3 olduk cinsiyetimiz erkek karnında toplandığını çok şık hissediyorum arada birde tekme hafif ama onun dışında iştah çok açık güzel geciyor
Premsesko Pamuk ya bize 2 hafta kadar önce direk erkek dedi yüzde yüz 😂 nasıl geçiyor hamilelik ağrı sızı var mı ❤️
Pamuk Premsesko Ben serklajliyim canim. Serklajdan önce çok şiddetli ağrılar yaşıyordum akintilar kanamalar. Şükür serklajla hepsi bitti🙏🙏🧿🧿
Laylaaa 18+1 baya karın sertleşmesi yaşıyorum bugün sanırım bebeğim yerini büyütüyor tansiyonumda düştü sanırım aşırı halsizdim tuzlu ayranlar duşlar saatler sonra kendime geldim ama hala karnımda çalışma car gibi hissediyorum
Premsesko Laylaaa Ya o bende de var sanki karnımın içi yırtılıyor gibi hissediyorum benim bebekte 1 hafta önde gidiyor. Doktor normal diyor ama insan korkuyor.
Premsesko Pamuk Ben ölçtürdüm rahim ağzımı 4 küsür çıktı onla ilgili değil dedi doktor rahim büyüyor olacak bunlar dedi ama ilk gebeliğim ne normal ne değil bilmiyorum hiç
Laylaaa Premsesko yalnız olmadığıma sevindim kasılma gibi oluyor dimi sizde de beni düz dururken bazen eğilmek durumunda kalıyorum öyle zorluyor beni.birde su içsem gaz oluyor delircem ya buna bi çözüm bulamıyorum ağırlık olarak yeşillikle besleniyorum birde
Premsesko Pamuk Bende biraz panik atak var nerem ağrısı araştırmaya başlıyorum ve muhakkak beni üzecek birşey buluyorum 🥲
Pamuk Premsesko Bende aynıyım. Ağrısa bir dert agrimasa da ayrı dert.Agri kesilse bile korkuyorum o derece😄
Premsesko Parsmommy Yaa iştah benimde var ama eskisi kadar değil hamile olmadan önce çok güzel yiyordum şimdi eh. Birde sizde de kasıklarda batma vs oluyor mu
Premsesko Laylaaa aynen öyle ❤️ sertleşiyor sanki. Birde gaz ağrısı var bel ağrısı şimdi de baş ağrısı başladı 2 gündür ya
Elifdddd Laylaaa benımde 19 hafta ve aksam yemeklerinden sonra o kadar çok geriliyor ki yürürken cok kötü oluyorum semsert 2 hafta sonra gidicem inş sıkıntı değildir
Premsesko Sinemgndg ben bazen pıt pıt bir vuruş hissediyorum ama o mu değil mi bilmiyorum. Ayyy benimde şu kaşık ağrılarım geçse çok iyi olacak korkuyorum
Parsmommy Premsesko ben açıkçası ilk defa kg aliyorum bu iki haftadır aşırı açıldı iştahım vücudumdanda belli oluyor kg aldığım . Eskiden böyle yemezdim . Batma vs hapsurunca arada oluyor onun dışında olmuyor açıkçası
Premsesko Fatmaokan benimde erkek ❤️ batma hissediyorum. Birde bazen tık tık bir dokunuş sanki ama bebekmi acaba
Pamuk Premsesko Ay onu sorma önceki hamileligimde baş agrisindN neler çektim.Bunda yok diyordum 2 gündür başladı ensemden yukarı kafam kırılmış gibi parolda etki etmiyor. Ama normal hamilelikte merak etme.
Laylaaa Elifdddd Allahın izniyle bişi yoktur artık büyüyorlar ve plasentada büyümeye başlıyormuş koca göbüşlü olmaya hazırlanmalıyız :))
Sinemgndg Premsesko benim dün randevum vardı sordum dokturuma sarı akıntın idrarı yaparken yanma var mı dedi yok hayır dedim o zaman hiç korkma dedi yani bu dediklerim yoksa korkma ama varsa dokturuma hemen git. Enfeksiyon belirtisiymiş.