Mrlsoykrn Nemregn bende şu an çok açım 😁ama yemiyeceğim midem yanıyor uyuyamıyorum bir bardak süt içerim o kadar
mervemurat16 Nemregn 2-3 gündür gece yemesi başladı bendede az önce çorba içtim 😁 6 kilo vermiştim o şekilde 5.ci ayın sonuna kadar geldim şimdi verdiğim kiloları alıyorum inş iyice şişmem
Sadelim Nemregn gayet iyi gidiyorsun bence bende abur cubur vs falan neyse de ekmeğe dayanamıyorum ya makarna pilavla bile ekmek yiyesim geliyor 😏
H-O12 @Nemregn doktor kızdı bana bugun 14 hafta bu kilo alırsa son aylarda hiç düşünemiyorum dedi 😂😂 az dedi 😂😂
B_eyaz Nemregn Ay dışarı çıktık yürüdük maden suyu içtim sakız çiğnedim Ay yok deli gibi yanıyor midem ve ağrıyor napacagız böyle bsey yemeye korkar oldum iyice direk mideme vuruyor 🙄🙄
busraayksll Nemregn benimdee tost krizim tutuyor genelde 🤣 bazen süt granola muz karışımı yapıyorum oda iyi geliyor
Hdemir1618 Nemregn bormalde çok yemem ekmek 37+4 teyim 5 kilo aldım daha 🙊 ama böyle akşamları nadirde olsa canım istiyor
Kiwitoveannesi Nemregn gece 3 te kalkıp mantı yaptım dün gece çok acıkıyorum rüyamda yemek yerken görüyorum kendimi daha kilo almadım çok istifra ediyorum kilo verdim daha çok
sudecirak1716 Nemregn bende bu saatte yarım somon üstüne mezgit bide 5 tane ekler yedim hala daha yiyesim var biseyler
Birminikannesi1 Nemregn bende 78 olmuşum bir anda kilo aldım az önce de çikolata ekmek yapıp yedim tutamadım kendimi 22 haftalık 😂😂