NSenna 34.-35. Haftada nstye girdim ikisinde de serum takmak ve oksijen takmak istedi doktor. Taktıktan sonra sorun yok diyor. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı ?
Kpln61 NSenna ilk nst istediği gibi çıkmıyorsa genelde 2 ci istiyolar serum veriyolar öyle mi acaba sizin ki
Baynimir NSenna sancı çıkıyorsa serum desteği ile tekrar bakılıyor bazen vücut sıvısız kalınca kasılmalar artabiliyor.
NSenna Kpln61 evet ilk bi çekiyor sonra serum ve oksijen takıcaz diyor tekrar çekiyorlar 2dir aynı şey oluyor
NSenna Busrasayin sancım hiç olmuyor . İlkinde çocuk uykuda gibi dedi halbuki ben hareketlerini hissediyordum . İkincide de istediğim gibi değil dedi anlamıyorum bende .
NSenna Baynimir hiç sancı çıktı demedi bende hissetmiyorum öyle bişey . Çocuğun hareketlerini daha net görmek istiyorum gibi şeyler dedi
NSenna Metpel sordum bebek uyuyo gibi istediğim gibi değil daha çok hareket görmek istiyorum filan diyor
Sak94 NSenna istedikleri gibi çıkmazsa nst bebek hareketlerini güçlendirmek için serum takıyorlar serum yarılayıca nst bağlıyorlar serum eşliğinde nst ölçülüyor