IKRAM_01 Kızlar 23+4 günlüğüz 62 kilo ile hamile kaldım şuan 62.7 gram oldum 700 gram almışım. 19. Haftada bebek 280 gram dı 🤗🤗 yarın kontrolüm var devlete gidicem bakim söylicekmi. Bu haftalar da siz bebeğiniz kaç kilo idi Kızlar 24. Haftalarda
Gamzecanpolat IKRAM_01 63 ile hamile kaldım tatile gittik otele hamur işi yemek derken annemlere geldik tabi hamilesin ye ye diye diye 67 oldum doğuma yuvarlana yuvarlana gitmezsem iyi 🤣
Burcu1516 54.7 kilo ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum 38.haftadayım bebek 3100 gram doğuma son 14 gün kaldı :)
Defnegul20 IKRAM_01 50 kiloyla hamile kaldım 25.haftadayım 11 kilo almışım. İlk gebeliğimde toplam 11 almıştım. Daha üç ay var inşallah şişko olmam 😄
rumeysattnc IKRAM_01 12 haftama kadar kustum 57.3 kiloya 12 sonra da dikkatli beslenmeye çalıştım yani 11 haftada 2 kilo aldım diyebilirz
Petekcee Sevdeninsaresi f CAA sadece katı gıdalar yiyebiliyorum sıvı girdiği an mideme su bile olsa kusuyorum yani susuzluktan geberiyorum ama su içemiyorum çünkü direk midemdekini geri çıkarıyorum bu seferde gündüzleri inanılmaz bir mide ağrısıyla uyanıyorum diğer kontrolüm kasım ayında doktoruma danışacağım umarım değerlerimde bir problem çıkmaz ona çok korkuyorum dün sadece salatalık yiyebildim tuzlu onu kusmadım onun dışında yediğim her şeyi kustum 🥲