Kadriye726 Bende ikili tarama yaptırıcam ekimde. Sonuç hemen çıkıyor mu kızlar? Daha erken ama Cinsiyeti de belki öğrenmiş olurum 😍
Linda3406-06 gokcen3232 ben 20 haftalık öğrendim erkek dedi 20.haftada kesin olarak söylenmiş oluyor demi detaylı ultrasonda öğrendik 🤔
Glsm8787 Sabahat17 12 haftalikken gittim kemik yapisi erkek benziyor dedi bunada erkekmi dyelim demisti daha bilmiyorum artik 1 kizim var herseyin hayirlisi olsun şimdi 13+4 haftalik olduk
Mucizem2024 gulruba Turkiyede nasil yapilir bilmiyorum ama ben Danimarkada yasiyorum. Burda kandan bakilabilir. Bebegin dna’sini anne kanindan ayiriyorlar. Ben ozelden ogrendim.
Newmom03 Sabahat17 17 haftalık olduk asla göstermedi kendini sıkı sıkıya tutmuş 🙈 doktorda tahminde bulunamado
incim23 Hasadser özel 13 de söyledi, 20de devlete randevum vardı emin olmak için sormak istedim bu haftada cinsiyet belli olmaz dedi😁
mervemurat16 Sabahat17 12.ci haftadan sonra bazı doktorlar tahmin yapıyor bizimki 16 da kesin buz dedi bugün detaylıya girdim net kız