Kizlaaar suan 35+1 haftaya dogum olucak yuksek ihtimal 33 hafta da sanci ve kasilmalar cikmisti nst ciger gelistirici vuruldum ve suan da tansiyonum biraz yukseliyor zorunlu alcaklar kilosu 2800 dedi en son sali yine gidecegim bu durumu yasayan var mi acaba
36 hafta doğum😔
Melikejim İlk gebeliğimde 31 yada 32. Haftada ciğer geliştirici iğne vurulmuştum, 37+2 de bebeğimi kucağıma aldım. Bel fıtığım vardı, nst de sancım da çıkınca planlı olarak sezeryan oldum. 3680gr ile kızım doğdu.
Melikejim 36. Haftada suyum geldiği için sezeryan olmuştum bebek prematüre olmuyor ki haftanız gayet iyi bebek gelişimi de iyiyse sıkıntı olmuyor benimde bebeğimle sıkıntı olmamıştı hemen yanıma getirmişlerdi
KubraAydin insallah oyle olur cevremdeki herkes bunaltti kucuk daha diye diye sanki keyfimden psikolojim iuice gittj
Ultrasonda kaç kilo görünüyordu fark var mıydı
Melikejim
35+6 da aniden sancım geldi ve kilosu 2680 olarak dünyaya geldi çok şükür bir sıkıntımız yok ciğerleride iyi gelişmiş küvezede almadılar hiç dert etmeyin
duygu26 Aslında özellikle bir şey yemedim ama ceviz yemeyi hatırlatmaya çalışıyordum kendime
duygu26 belki 2-4 tane yeterlidir ama ben canım istediği şekilde yiyordum😅 5-10 belkii
Melikejim 36. hafta ve sonrası normal erken doğum yapmayacaksınız demekki hayırlısı böyleymiş sağlıcakla gelsin bebeğiniz sizde üzmeyin kendinizi
duygu26 inşallah 🙏🏻 sağlıkla gelsin…