kvsr22 Kızlar bugün tek bir damla kan gördüm ,daha 2 gün önce doktordaydım.Erken doğum riskim yok ama enfeksiyon çıktı.Doktor ilişkiden olmuştur önemli değil dedi ,sabahtan beri çok endişeliyim ,Allah korusun nişan olabilir mi
Melike_sevgi kvsr22 kan bir bardaktan fazla olursa endişe ediliyor bir damla kan büyük ihtimal enfeksiyon fazlalığından olmuştur korkmayın. Yada ilişki sonrası olabiliyor ama ilişki sonrası olduğunu düşünüyorsanız bir süre dikkat edin çok kendinizi zorlamayın
Nazalex kvsr22 nişan bir damla olmaz cnm. Pelte gibi böyle sümüksü olur iç çamaşırını kaplar hemen hemen. Bilirsin yani nişanı bir damla kanla olacak bir şey değil. Başka bir sebeptir o
kvsr22 Melike_sevgi Nişan deyip duruyorlar ya çok tedirgin oldum.Bugün gün boyu yattım ,bi daha da ilişki olmaz korktuk.Durduk yere erken doğum da olmaz heralde
Melike_sevgi kvsr22 yok yok kendinizi öyle korkutmayın olur mu öyle şey bir iki gün sonra düzelir merak etmeyin vajinada şuan yoğun bi şekilde kan üreten damarlar geçiyor bazen biz ani hareket yaptığımızda bile onlar zedelenebiliyor bu süreçte böyle şeyler çok normal. Sadece daha dikkatli olun bide çok kan gelmemiş ki
kvsr22 Melike_sevgi Çok sağolun içim rahatladı ,aynen sadece bir damla geldi.Evet artık ev işlerini yapmama kararı aldım ,zorlamamak gerekiyor.Size de hayırlı doğumlar 💐Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inş 🤲🏻
Melike_sevgi kvsr22 ne demek teşekkür ediyorum size de kolay sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah ☺️🤲🏻