Hvnr_kmrr26 38+1 oldum bugün kontrole gittim iki haftadır aynı kiloda bebeğim doktorum da normal dedi anormal bişey görmedi ama yinede modum düştü böyle tam da son haftalar ve kilo alımı durdu başına böyle bişey gelen var mii
Aysee1123 Hvnr_kmrr26 Daha ne alsın zaten 39 un içine girmişsiniz gayet normal tabi alımın durması doğacak bugün yarın. Üzülcek birşey yok ☺️
Youngmotherr Hvnr_kmrr26 benimde 35deyken 37ye kadar kilo almamıştı sonra 39+4 de gttim 3583 gramdı 40+3 de 3520 gr doğurdum şuan 6 kiloya yaklaştı 41 günlük
Papatya_kokuyo5 Hvnr_kmrr26 bugün kontrole gittim 36+4 te 2500 kilo doktor artk almaz dedi oğlumda 2750 kilo doğmuştu zayıf bir bebek olacak dedi üzüldm biraz ama kilolu olması saglıklı olacak anlamına gelmiyor
Hvnr_kmrr26 İri bı bebek beklemiyoruz dedi doktorum zaten de bende eşimde minyonuz bende beklemiyorum iri bebek de işte yinede ne bilim kafaya takacak şey arıyorum sanırım
Buse5991 Bugün bende gittim 10 gün önceki kilosuyla aynı almamış kafaya takılıyor gerçekten neden almamış diye
Hvnr_kmrr26 Ya bide doktorum bana çatı muayenesi de yapmadı ama normal doğum bekliyoruz diyor sizinde çatı mauyanesi olmadan normal doğum yapaniz oldu mj
Seymoshh Hvnr_kmrr26 nstde sancı görmeyince çatı muayenedi yapmıyorlar çünkü açılma sancıyla oluyor sancını bekliyordur
incialpr Hvnr_kmrr26 bende 38+2 de 3200 gram çıktı son iki hafta sadece 100 gram almış. Doktorum sorun olmadığını plesantamın yaşlanmış olduğunu söyledi. Bebekte stres olmuş nst de kalp atışları çok yüksekti ve serum verdiler düştü. Kafanızı takmayın lütfen
Nazalex Hvnr_kmrr26 son haftalarda kilo alımı durması hareket yavaşlaması normal tabi plesanta da kireçlenme yaşlanma var mı diye sordaydınız suyu için bir şey dedi mi? Günlük üç ceviz bir muz üç hurma ve iki bardak havuç suyu için çok faydasını görürsünüz
EbrKzlky Hvnr_kmrr26 Benimde öyle son 2 haftada sadece 100gram almış 😕 37+4te gitmiştim 2600 dedi.. boyuda geçen seferki ölçümle aynıydı 47cm.. artık sağlıklı olsunlar da doğunca aldırırız kiloyu napalım😂