Gulbahar47 Sizler kaçıncı haftada yıkamaya başladınız ben 28 haftalığım annemler yavaştan yıkamaya başla dedi ama daha eksikler bitmedi alayım hepsini bir yıkayayım diyorum 34.35 haftalarda yıkamak istiyorum
Kukulikukuli12 Gulbahar47 bende 29. Haftadayım ama bu Ekim ayında yıkayıp ütüleyip yerleştiricem. Kasım basında hastane cantasını hazırlıcam. 2.gebeliğim
Ebeguy Bende 27. Haftadayım 30. Hafatada yavaştan yıkamaya başlamayı planlıyorum 32 ye kadarda çantamı falan hazırlamak istiyorum 🐣
Gulbahar47 adatuna yani bende en geç 35 de yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum aynı zamanda çantayıda hazırlarım hepsini bir arada
damla097 İlerleyen zamanlarda çok ağırlaşıyor insan iyiki annemi dinleyip 31.haftada herşeyi bitirmişim iyikide yapmışım şuan oturduğum koltuktan bile eşim sayesinde kalkıyorum birde kasık ağrısı vs olunca zorlaşıyor
Seymoshh Gulbahar47 bebeğin dolabını ve hastane çantasını hazırladığımda 32 haftalıktım tüm hamileliklerimde 36.haftadada beşiklerini kurmuştum bende 5.yi bekliyorum ama erken daha 30.hafta itibariyle başlayabilirsin
Seymoshh Gulbahar47 bebeğin dolabını ve hastane çantasını hazırladığımda 32 haftalıktım tüm hamileliklerimde 36.haftadada beşiklerini kurmuştum bende 5.yi bekliyorum ama erken daha 30.hafta itibariyle başlayabilirsin
ladyax Gulbahar47 28de her şeyi bitirmiştik iyiki de öyle yapmışız erken doğum olmayacağının bir garantisi yok ayrıca 32den sonra aşırı ağırlaştım şu an 34+4üm kılımı kıpırdatmak istemiyorum bence o kadar geçe bırakma
Baharoloji Gulbahar47 bencede erken yani dolapta bekleyecek gerek yok ben 33 te hazırlamıştım çokta 35 e kalmayın da 32-33 iyi oluyor
S-evil-85 haftadayım ve kıyafetleri iyi ki yıkayıp yerleştirmişim diyorum. Şu an evimin rutin işlerini yapmakta bile zorlanıyorum. Keşke şimdiye dek bir tur tüm evi kırklasaydım diyorum. Çok ağırlaşmayı beklememek gerek bence. Hele ki benim annem de yaş var, yardım edecek kimsem de yok. Eşim çat pat yapıyor bir şeyler ama olmuyor. Hep yarım yamalak, içime sinmiyor. Evet, ev temiz kalmıyor ama insan gücü varken aklına gelen her işi bitirmeliymiş meğer.