sultankaplan 14+6 haftalık hamileyim çok fazla vajinal tahriş ve kaşıntım var ne iyi gelir kızlar aranızda böyle olan var mı olanların kullandığı kremler nelerdi gebelikten önce bir kere daha olmuştu FUGGY 15gr Krem vermişti tekrar kullansam sıkıntı olur mu 🙄
KuzeyinAnnesi10 sultankaplan travazol kullanıyorum olursa yine yapıyorum arada varsa sende evde krem daha önce kullandığın sürebilirsin. Doktoruna mesaj at istersen. Sirke yada başka bisey sürme suyla yıka sadece sirke ph dengesini bozar daha çok yakar
Mercimeek sultankaplan gyno-lomexın yazdı doktorum bana bu hafta gittim bende aynı şikayetten ama sen doktoruna danışmadan kullanma çiçeğim
sultankaplan Melike_sevgi hımm peki nasıl kullanıyordun iç çamaşına mı yoksa direkt deriye mi sürüyordun
Melike_sevgi sultankaplan pamuk veya peçeteye damlatıyordum tahriş olan veya kaşıntı olan yere sürüyordum bir hafta düzenli kullandım çok şükür ne zaman bu yağı kullansam hep faydasını gördüm. Hamileliğimin başları depreme denk gelmişti ve soğukta karda falan yatmak zorunda kaldık bu da benim sindirim sistemini boşaltım sistemini baya kötü etkilemişti o süreçte sürekli arkadan çok afedersiniz büyük abdestimi yaparken bildiğiniz bardaktan boşalırcasına kan geliyordu onu kantaron yağı ile iyileştirdim. Size de tavsiye ederim inşallah faydasını görürsünüz
sultankaplan KuzeyinAnnesi10 teşekkür ederim sirkeyi su ile açarak kullandım bir kere anlık yaktı ama geçti sonrasında daha da kullanmam 🤭
KuzeyinAnnesi10 sultankaplan daha çok ilerleriyor doktorlar çok kızıyor travazol hemen kesiyor bide dut çayı iç