muffinn Merhaba arkadaşlar bat 5 Ekim olanlar var mı, çatlama 21 Eylül, test yapmaya nezaman başlamak gerekir🙈 az önce sol göğsüme çarptım galba çok acıdı test yaptım tabi hemen ama sadece benim görebileceğim gölge çıktı 🧐
Gamze-ozgur muffinn benimde bat 5 ekim sanırım. 15nde çatlatma iğnesi oldum. Yarın sabah erken gebelik testi deneyeceğim bakalım. Halbuki bekliycem diye söz vermiştim kendime. Ama insan dayanamıyor:)
1prensesannesi__ muffinn haftaya bu gün ancak dogru sonuc alirsiniz 14 gün gecmis oluyo üzerinden bu ignelerde de hamilelik hormonu oluyomus sanirim
Lumlum muffinn bat 4 Ekim 18inde çatlama oldu sanırım belim baya ağrıyo karnımda da kasılmalar oluyor cuma cumartesi test yapmak istiyorum 🥰
muffinn besem Gerçekten çok doğru ya heyecan dorukta benim kasık ağrım da yok , çatlamanın bir sonraki günü şiddetli bel ağrım oldu akşama kadar sonra geçti , başka da bişey yok 😩
Gamze-ozgur muffinn bilmiyorum ki 15 eylülde iğneyi yaptım. Yarın iğneden sonraki 14. Gün oluyor. Geçen ayda iğneden sonra 14. Gün test yapmıştım çıkmıştı silik de olsa. Kimyasal oldu. Bu ay da nasip bakalım olacak mı olmayacak mı.