ebrarmom08 Kizlar kengi denilen seyi biliyomusunuz hamilelikte hic basiniza geldimi gecermi yoksa doguma kadar bu agriyi cekermiyim ? Belimden kalcama vuran bi agri vardi hastaneye gittim hastanelik bisi degilmis kengi denilen sey olmus oturup kalkamiyorum acaip aci cekiyorum 😣😣😞🤰
deletedmom334 ebrarmom08 ne olduğunu bilmiyorum ama aynısı bende yaşıyorum sol kalça kemiğime vuruyor
SevNur ebrarmom08 bende de oldu canım geçen ay kengi dediğin şey mi bilmiyorum ama sol kalçamda sadece belli bir bölgede ağrı oluyordu doktora da gittim gebeliğe baplı olabilir istirahat et demişti şuan geçti çok şükür 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom431 ebrarmom08 aynı problem bende de var 2. Ayımda başladı 5 aylık hamileyim cinsiyeti kız bana çevremdekiler kız çocuğu ağır olur dediler 🤔 sizin cinsiyet ne 😍
ebrarmom08 deletedmom334 benimde sağ kalcama vuruyo doguma kadar cekersin dediler ilerde agrlastkca dahada artar agrilar dendi 😞 hayat kalitemi dusuryo resmen yatamiyorum kalkamiyorum yok bole agri 😞
SevNur bi tane krem yazmıştı bana doktorum onu sürüp sıcak kompres yaptık sabah akşam çok iyi geldi. Ama ben hiç dinlenememiştim o ara o yüzden çok uzun sürdü ağrılarımın geçmesi
ebrarmom08 SevNur valla benmde pek dinlenebildgm sayilmaz pazartesi gnu kayinvalidem desen ameliyat olucak hepsi ust uste geliyo inan 🤨 banada sicak bisiler uygula dendi
SevNur ebrarmom08 olabildiğince dinlen canım çünkü ben öyle yapmadım ve daha da şiddetlendi yüremiyodum yatamıyodum bile uykumdan bile uyanıyodum ağrısından felaket bi şey bence çok artmadan koru kendini.. bi de ben 37 haftaliktım canımdan can gitti.. 😪😪
ebrarmom08 Deletedmom431 belli degil canm daha 2 ayligiz ama bende erkek gbi hissedyodum hayrlisi olsun 😁
Cananscs ebrarmom08 kuyruk sokumunun ucuna zeytin yağı ile masaj yap bi kaç gün ağır birşey kaldırma düzelir diye biliyorum bizim burda o kemiği tutup düzeltiyorlar ama onuda bilen birinin yapması lazım sadece masaj yap sen inş düzelir
ebrarmom08 Cananscs bilen birine gittik canm oda sakin yanls bisi yptrma dedi bilmiyom valla sicak bisiler deniycem baklm bi