Gul2769__ xbebegimx valla başla canım akrabalarımız yaptı hatta onlarinki üç dört gün içinde bitmiş kaynanamlar yaptı onlarınki neredeyse bitti sende başka bebek doğunca direk ona geçer yoksa
Gul2769__ xbebegimx eve geçmez içiniz ferah olsun siz isterseniz bir spreye sirke koyup etrafa sıkın bişey olmaz
Melike55_ Nur-0101 yok hayır bn geçene kdr kullandım ellerimd fln bi yan etkisi olmadı yüzü bilmiyorum ama
Dilansmr21 Deletedmom_70 ben bir çok ilaç kullandım ilk başlarda sonra tesadüfen bir eczanenin uyuz ilacı yaptığını gördüm denedim ve iyileştim içeriğini bilmiyorum sadece içinde kükürt var onu biliyorum
Deletedmom_70 Dilansmr21 yok hamilemisiniz ve ilaç kullanıyormusun gebeler ilaç kullanıyo ya onu sordum ilaçlarda yan etki yapıyo çünkü
Gul2769__ xbebegimx yok kz etrafa geçmiyor sadece insan vücudunda yayılıyor evine sirke spreye koy sık hiç bisey olmaz merak etme
xbebegimx Gul2769__ ay insallah cok korkuttular beni bu konuda eve yayilmistr gecmez artik diye, tesekkur ederim onu da yapicam her gun🌸