Xcbaby Kizlar doktor vajinaya fitil yerlestirir genisletir dogumu baslatiriz dedi böyle dogum yapan var mi içinizde nasil oluyor aydinlatin lütfen beni
esinclkk-535361 Xcbaby korkma bana da ilk doğumda koydular rahiç agzı acığ genişlesin diye yapılan bişey sancı oluyor onu koyduktan sonra sancılar geliypr
Mavi-koltuk Xcbaby fitil dediği şey sunu sancı serumla verildiği gibi sıvı değil küçük bir ilaç olarak vajinaya yerleştiriyorlar ve birkaç saate rahim kasılmaları başlıyor. açılmanız tam olur ve bebeğinize en güzel şekilde kavuşursunuz inşallah.
Xcbaby esinclkk-535361 bende hic bi belirti yok o yüzden cekiniyorum biraz can yakan bir islem mi acaba ise yaramazsa bide bosa mi gidecek diye 🤦🏼♀️
esinclkk-535361 Xcbaby nst mi hayır bebeğün kalp atıs hıxını ve sancını ölcüyorlar karnına bi alet takıyorlar onda hiç bişey yok
Xcbaby esinclkk-535361 yok onu biliyorum fitil can yakiyor mu acaba dedim. Nst ye giriyorum her hafta tik yok
esinclkk-535361 Xcbaby firili takarken herhangi biişey hissetmiyon için rahat olsun 🙂 takıldıktsn sonra sancıların artoyor
esinclkk-535361 Sevdeeee evet sunü sancını bideğişiği rahime yerlestiriliyor korkmayın kendinizi korkutmayın bol dua edin bende ilk cocugumda bol dua ettim dua edince inamın hersey daha kolay geciyor bol squat yapın hurma yiyin
esinclkk-535361 Sevdeeee ederim tabi Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize ve sana elini karnına koy el mubdi celle celalıhu oku günde 99 kere salavat serif cek karnını ovarak
esinclkk-535361 Sevdeeee doğum esnasında soylenecek ayet var kolay doğum için sümmessebila yesserah 🤲🏻