Morebebek semazkcblc bebeğimin hareketi şükür iyi belkide suyu bol içtiğim için. İnşallah böyle devam eder. 😊🙏
semazkcblc Morebebek bende aynı durumdayım yani günümün yarısı tuvalette geçiyor ama ne yapalım miniklerimiz için herşey☺️ Gece az tuvalete çıkmak için akşam erken saatte su içmeyi bırakabilirsiniz. Örmek veriyorum saat 9 dan sonra su içmeyi bırakın o zaman gece tuvalete çıkma sıklığınız azalacaktır
Morebebek semazkcblc öyle yapacağım artık gece az içeceğim. Doğru söylüyorsunuz bebeklerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil 🤗
Bushra21 Morebebek 12 bardak içiyorum günde ama bu gidişle azalacak hem hava soğuk hem lavabo beni bitiriyor
Morebebek Bushra21 canım içmeye devam etmelisin bende çok tuvalete gidiyorum ama hem bebek için hem enfeksiyon olmaması için bol su gerek.
Morebebek Fbd evet banada ama bebişler için içmek gerek suyu az içmek enfeksiyona yol açıyormuş o yüzden bebeklerimiz için sabredeceğiz. 🤗
Fbd Morebebek bende kum enfeksiyon zaten çıktı o sebeple içiyorum bol bol azalttığım gün hemen belli ediyor valla kendini direniyorum bende valla haftada 2 bardak içmezken bu kadar içmem bile mucize
Morebebek Fbd geçmiş olsun canım hele hamikelikte daha zor oluyordur kum. Evet bol su çok iyi geliyor benim arkadastada vardı kum bol su içerek rahatladı biraz.
Tubada Morebebek Gözün aydın canım öncelikle. Merak ettim sen daha önce detaylı yaptırmadın mı?. Ferhat Bey’e gidiyordun ben mi yanlış hatırladım acaba? Bu arada ben en az 3 lt içiyorum 4-4,5 hatta bazen fazla bile oluyor.
Morebebek Tubada detaylı yaptırdım ama beni başka üyeyle karıştırdın canım. 🤗Ben Antalyada yaşıyorum.
EsraakanY Morebebek tuvalet sorunum çok var ya artık göbeğim büyüdükçe idrar torbasına daha çok baskı yapıyor azıcık tuvaletim olsa bile giriyorum günde 20 yi geçer sanırım. Ama sanırım bu duruma alıştım. Uzun süre gitmezsem acaba suyu mu az içtim diyip bir şişe daha deviriyorum 🤭
Morebebek EsraakanY bende sürekli tuvaletteyim 😔 26. Haftaya girdim daha da baskı oluyor artık büyüyor ondan bende alıştım artık 😁 bebişler iyi olsun da gerisi mühim değil.
Duranb Morebebek kendimi asiri zorlayarak 2 lt iciorm yatak odamda bi litre pet sise var mutfakta da Oyle artik gore gore iciyorum
Morebebek Duranb insan kışım unutuyor cnaım aynen şişede insanın göz önünde olunca hem unutmuyor hem ne kadar içtiğimi biliyor.
peloo Morebebek valla ben de yazın 3 litreyi buluyordu ama kış gelince 2,5a düşürdüm geçen kontrolde suyum biraz az görüldü doktor tekrar 3 e çıkart suyunu alıcak kafeinlerden de uzak dur dedi dışarı yürüyüşe çıkamıorum sürekli tuvalet ihtiyacı 😅