Babytunca Bu testi yaptırmayı düşünüyoruz ama doğruluk oranı nedir yaptıran var mı doğuran annelerden çevremizden
Shebaby Babytunca yaptırmanı tavsiye ederim doktorlarda tavsiye ediyor çünkü 2li 4lü testlerin hiçbir güvenilirliği yok nıptynin %99,98 doğruluk payı var ben iki gebeliğimde de yaptırdım
tunasmom Babytunca yaptırdım iyi ki yaptırmışım arkadaşlarda açıklamışlar zaten doğruluk oranı en yüksek olan test güvenilir yapılması gerekiyor bence
dlb97 Ben yaptirdim iyi ki de yaptirmisim aklinizda hic soru isareti kalmiyor sagligindan cinsiyetinden emin oluyorsunuz
Shebaby Karanfill geçen yıl 6 ödedim bu yıl 10 bin olmuştu dolar bazlı olduğu için artıyor ama bi arkadaşım İstanbul’da 7 bin demişler firma firma değişiyor
dy1106 Yeni yaptirdim henüz sonucu çıkmadı ama dolar üzerinden yapılıyor kan alınan günün döviz kuruna göre hesapliyorlar
asya2425 Yeni yaptırdım 15 gün sonra sonuç gelecek 300 dolara yaptırdım doktorum yüzde yüz güven dedi
Babytunca Çok teşekkür ederim bende inşallah o zaman yarın yaptırıyorum sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle bebeklerinizi 🙏❤️