ececenk2 Merhabalar 38+3 de çatı muayenesi oldum doktorum çok parlak değil dedi bebek doğum kanalında da değil henüz 1 hafta bekleyelim yoksa zorlamayalım sezaryen dedi böyle bir şey yaşayan var mıdır? Normal doğum için ısrarla beklemelimiyim sizce
Kubrademirli ececenk2 38+6 da çatı muayenesi oldum benim çatım normal ile uyumlu ama bebek daha kanalda değildi açılmada yok bir hafta bekleyelim dedi Salı günü tekrar gidicem açılma yoksa suni ile deneyeceğiz doğumu sanırım
umutunannesi2023 ececenk2 38+3 te cati muaynesi oldum banada aynisini dedi ertesi gun ameliyatlari varmis yarin alalim dedi ertesi gun 38+4 te sezeryan oldum 😊
Eboz ececenk2 cati dar alana girmemisse bencede beklemeyin cunku kaka yapma yeme durumu yúksektir 39da sezeryan olun
adatuna 37+1’de bana da bebek daha kanala inmemiş. Bunun sebebi kendi mi inmedi yoksa çatı mı dar bilemeyiz 40.haftaya kadar beklicez dedi. Squat yapıyorum evde bol bol doktor önerdi
ececenk2 adatuna ya bende yürüyüş yapmıyorum düzenli plates topu aldım ama inmemiş hala başka ne tapılır ki acaba
umutunannesi2023 ececenk2 cok sukur spinal anestezi oldum korkulacak birsey yok gercekten birsey hissetmiyorsunuz ben doktorum giyinsin diye bekliyordum cocugumun sesini duydum basladigini bile farketmemisim 😊 sonrasinda bir iki gun tuvalete cikarken yanma aci biraz illaki oluyor ama anne oluyoruz sonucta o kadarckta olsun 😍😍😍 kolay dogum nasip etsin rabbim herkese insaallah 💙