tatlibebegim_ Daha 8 haftalığım ama merak ettim bende belirti olarak mide yanması ve bel ağrısı çok fazla sizin belirtileriniz nelerdi ve cinsiyeti ne olduu🤗
Meltemrabia tatlibebegim_ öncelikle hayırlı olsun bebeğin😍Benim de mide yanmalarım , bel ağrım ve baş ağrım çok oldu oğlum olacak nasipse💙
A12_S07 tatlibebegim_ Benim bel ağrım fazla oldu ilk haftalar bulantı kusma uyku hali sürekli oğluşum olacak inşallah
busrabrbr tatlibebegim_ 12. Haftaya kadar mide bulantısı aşırı koku hassasiyeti , 2. Trimester biraz daha iyiydi , 3. Trimesterda ise mide ağrısı bişey yiyememe, sonuç 2 aylık bir oğlum var ♥️😂
__mom tatlibebegim_ mide bulantısı 3 ay boyunca hergun kusma aşırı duygusallık yaygan göbek ciltte sivilcelenme koyu sarı idrar rengi cinsiyet kız😀
tatlibebegim_ A12_S07 benim ilk baştan beri çok ağrıyor sabahları özellikle zor kalkıyorum ne zaman geçicek peki hep böyle mi ağrı olcak
tatlibebegim_ __mom yaa bende de sivilce olmaya başladı 1 haftadır yüzüm tarla resmen yüzümün çıkmayan yerlerinde çıkıyor😂idrar rengide bol su içmediğimde koyu oluyor tek
tatlibebegim_ 1159098263 hadi ya her gün parol içmek zorunda kalcam desene geçmekte bilmiyor arada bi ağrıyor tam ağrıyor
tatlibebegim_ Yagmurr8 benimde belim çok ağrıyo valla öyle böyle değil bakalım bizim cinsiyetimiz ne olcak çok merak ediyorum 😍
1159098263 tatlibebegim_ tatlibebegim_ yok hep içmeyin haftada en fazla 2 tane kullanın bebeğin engelli olma durumu artıyor diye duydum
mervemurat16 tatlibebegim_ benim kızım olacak 🤰🏻tatlı normaldede severdim hamileliğimde 2 katına çıktı 7.ci haftadan 15.ci haftaya kadar full kusmam oldu 21+3 üm ara ara hala kusuyorum ilk üç ay regl ağrısı gibi sancım vardı kalçam asla büyümedi hala aynı ama karnım yayılmaya başladı ilk zamanlar çok çıkmadı ama üç haftadır belirginleşti artık
tatlibebegim_ mervemurat16 bende kusma olmadı hiç ama çok bulamıyor kusamıyorum yediğim herşey hep midemi yakıyor doktor şurup yazdı onu içinde rahatlıyorum 🫢