Pamuk Bende milkshake bağımlılığı oldu günde 10 kere içebilirim galiba😂 Çilek,muz,dondurma,süt,ceviz elimde shakerle geziyorum evde😋 Peki ya sizin bağımlı olduğunuz bisey var mı?
crazymommy Pamuk Salçalı yumurta (Aşkk💕) Tost ( Her türlüsüne hamilelikte düştüm) , Buzlu sütlü filtre kahve(Hergün ama her gün içtim, az kahve boool laktozsuz sütle 500 ml bardakta 😂) Hamileliğimin olmazsa olmazları 😂😂
1melek-annesi Pamuk ayyy yorumlari okuyunca ben bişey yemiyormusum tüh bende bu saydıklarınizi zararlı diye biliyorum 😁😁
Gamzenakit Beyzanrrr bende peynirli tosta taktım kafayı tabi kefride iciyorum ama bende cok kusma ve bulantı var 12. Haftaya gireceğim
AslanKadini Pamuk sebze, meyve, kahve, çay, su, makarna, beyaz peynir, yoğurt 😍 ne bulduysam diyeyimm 😅
AslanKadini Pamuk illa arada kaçamak oldu ama canım hic ıvır zıvır çekmedi bunları çekiyordu genel olarak 😅😅🤭
Dolunya Köfte sadece şaka olsun diye dedim aslinda bebek ne isterse onu yersin yoksa mide kabum etmiyor hamilelikte🤷♀️
Pamuk Vandb Ben hangi doktora gittiysem abartmadan istediği herseyi ye diyor hasta gibi davranma diyor. Hiçte sorun olmadı.