Nevra54 Kızlar 10+3 haftalık hamileyim 6. Haftamdan beri mide bulantılarım kusmalarım var sıvı dahi alamıyorum her gün 1 litre serum taktırıp zofer iğnesin den kullanıyorum deneyimlerinizi yazar mısınız ne zaman kesildi neler yaptınız hangi ilaçlar iyi geldi ?
deletedmom734 Nevra54 8.hafta başladı 15e kadar sürdü sonra bitti 35te başladı doğurana kadar sürdü... 3 gün oldu doğum yaptım hamileyken yediklerimden tat almıyormuşum içtiğim su bile su değilmiş bunu anladım
ikizlerimveannesi Nevra54 15.haftamda rahatladım nerdeyse her gün serum aldım zofer zofran da iyi gelir ama hiç tamamen geçmedi hiçbir şeyin tadı tuzu yok 33+4 üz hala nerdeyse her gün kusuyorum ama eskisi gibi değil tabi çok daha rahatım
Nevra54 AlininAysesii 10 haftadan sonrA hcg düşmeye başlıyor bulantılar azalmaya başlıyormuş ama hiç düşmedi henüz ilaçlar olmasa çok zorlanırdım
Havvaerdal ekintopalca benim 9. Haftada başladı bende öyle diyordum ama sonra keşke hamilr olduğumu hissetmeseydim dedim 😂 15 haftalık şimdi bitmedi 😏
Ayazfatos Nevra54 bende 4 haftaligim 😊 bana tadsjz acayip gelen sdce su var mide bulantilar ne zmn basliyor 2. gebeligim ilkinde hic bir sorun yasamadim sdce saclanirken midem cok yandi okdr
ekintopalca Havvaerdal o zamn ben cok dillendirmeyim doktora sordum başlasa 5-6 haftada başlardı dedi
Havvaerdal Merve-33 daha öğrenemedim ünv hastanesine gidiyorum orada da 6. Aya kadar söylemiyormuş özele gitmeyi düşünüyorum Ama kız hissediyorum bilmiyorum ama 😂
Gizemkeskn Kızlar bende 5+5 hamileyim ama hiç bulantım Yok bazıları bunun anormal olduğunu söylüyor kafama takıldı 🧐
Aysebkr1258 Gizemkeskn kafana takıcak başka bişey bul bence 😂 daha çok yeni hamileliğin ve herkeste olucak diye bişey yok inan olsun istemezsin