Ilba_34
Kanalize

Şundan olacak kızlar başka versiyonu da var aynı renk, Üçlü Kombinasyon yazmalı böyle. Çoğu eczanede bulabilirsiniz. Bunun etkili olmasının sebebi Magnezyum Oksit değil de magnezyumun diğer en faydalı formlarını içermesi. Yolsa ben de bundan önce doktor bunu yazdı ama evde Eczacıbaşı’na ait bir magnezyum vardı diye almamıştım hiçbir boka yaramadı. Bu harika ben günde 4 adet içiyorum çoğu doktor biraz bu konuda kendini geliştirmemiş maalesef çoğu magnezyum oksit yazıp geçiyor ama gebeler ağrıdan ölüyor bu sefer… Muhtemelen 1 ya da 2 için diyecektir doktorunuz günde 3 adet içerseniz ancak ağrılarınıza iyi gelir 30 haftadan sonra günde 4 kez içebilirsiniz kızlar.
Ümit Aktaşınkinde Magnezyumun hangi türevi var? Yararlı form varsa bile ben yine bu söylediğimi öneririm. Magnezyum kramp önlemede o kadar faydalı ki bazen gece ayağıma kramp girecek gibi oluyor ben hareketsiz bekliyorum hiç bacağımı sıkmıyorum falan resmen o kasılma hissi geldiği gibi geri gidiyor 😁 aynı şekilde rahim kasılmasını da önleyerek erken doğumu önlüyor