Use12345 Millet mide bulantısından mutfağa giremiyor benim aklım sürekli çiğköftelerde patates salatalarında kısırlarda 🤣 şu an ekşili güzel bi patates salatasi olsa bir leğen yerim heralde ekşi aşerince ne oluyordu bu arada 😂
Melek2023 Use12345 bende evdeki seyleri asermeye calisiyorum 😅 pattates salatasi yaptim demin, aksam yemegi niyetine yedim, sevmeyen esim bile yedi 😅
Merve171214 Use12345 Ahtapot ve sushi işin kötüsü bulunduğum yerde yapan yok hamile değilken ahtapotu kendim yapıyordum ama şuan mutfaktan midem bulanıyor yapamıom 😂
B_eyaz Use12345 benim canım Baya zamandır kuru soğan istiyor yemek istiyorum yiyiyorum ama midemin ağrısından ölüyorum sabaha kadar bi daha yemicem diyorum ama ertesi gün bir daha istiyor deli gibi hemde 🙄
Sinemmm1 Use12345 kızımda hiç sevmediğim halde canım sürekli soğan halkası çekiyordu 😂 şimdi oğlum olacak ve normalde hiç aramadığım bir tatli olan sufleyi her gün olsa yiyebilirim o kadar canım istiyor ki 😂 fırsat buldukça yemeye çalışıyorum 😂😂
birLinaannesi Canı tek kokoreç çeken ben miyim acaba? Geçen gün adamı zorla gecenin 1inde kokoreççiye götürttüm..🙇🏻♀️ çeyrek ve çok iyi pişmiş olması kaydıyla elbette🫨
Gulkar Use12345 Use12345 şu an canım yufka ekmek arası küp peyniri istiyor ikisinide bulamam geçende lahana turşusu istedim onuda bulamadım
sukriyecengl Use12345 Ben çok ekşi yiyorum, limon tuzlayıp yiyordum oğlum oluyor 💙😊 Ekşiye kız derler ama bizde öyle olmadı 😄