melise deletedmom334 hepimizden inşallah canım😊Birde bebişin dönmesinde etkili oldumu bilmiyorum ama o zaman araştırırken bebek seslere tepki verip kafasını oraya yöneltiyor diye okumuştum özellikle babasının sesine bende eşime söylemiştim bebek dönsün diye karnımın alt kısmına kafasını koyup konuşurdu bazende müzik dinletirdim oraya yönelsin dönsün diye 🙈Faydalı olurmu bilmem ama dene istersen😊😊💕
Caglasmsk deletedmom334 iyide bebek bu haftalardan sonra döner zaten. Ayrica 30 haftaliksan ocagin ilk haftasi 4 hafta sonra 34 hafta olursun nasil olacak o iş. Sezeryan olsan bile 34te alamaz ki 38 i doldurman lazim bi problem olmadikca 38den önce almiyolar. O doktoe biraz şaşırmış bence 1 ay önceden dogurtturcak. Sen baska bi doktora görün en iyisi.
Bskrt deletedmom334 son haftası yerine ilk haftası demiştir, insan yani doktor da kafası karışmış olabilir. Delirecek bşy yok sakin😊 Ya da şubatın ilk haftası diyecekken karıştırmıştır
Mila_01 deletedmom334 canım o zaman da 38. Hafta da alacak olsa şubatın 1 i ile 7 si arasında olmalı doktor bence ayları karıştırdı Şubat başı diyeceğine Ocak başı dedi
Sblozdmr deletedmom334 doktor iyice sacmalamis 30 haftalik bebek elbette ters olacak basi birbtarafta gotu bir tarafda olacak bu normal bir durum sen 38 haftadan bahsetmiyon canim