Mervee96 Cankuss35 bizim bı oğlumuz var kolaylıkla hemen olmuştu ikinci çocuk istediğimizde de 3. ayda falan oldu ama boş gebelikmis düşük oldu yani bu morfoloji acaba sonradan olur mu şeklinde bilmediğim için soruyorum
Cankuss35 Mervee96 bence direk eşin sperm testi yapan bir özel hastaneye gitsin örnek versin onuda devlet hastanesindeki doktora götürün değerlendirsin
Cankuss35 Mervee96 her an herşey değişebilir . Neden dersen bazı gıdalar vitaminler spermleri 3 kata katlıyor yani azalıp çoğalabilir genel olarak
Cankuss35 Mervee96 proxeed plus kullanıyoruz araştırabilirsin birde keçiboynuzu pekmezi . Bugün yumurtlama pikti değerlendirdik bakalım faydası olacak mı
ilknurkartal Belli olmuyor aslında biz önce özelde yaptırdık morfolojiye bakmamışlar devlette yaptırdık sonrasında çok daha güzel bir test yapıldı orada. Bizde sayı azlığı vardı klomen ve keçi boynuzu kürü yaptırdım 6 aydır olmuyordu 1 ay sonunda oldu çocuğumuz
Mervee96 ilknurkartal anladım eşim de bi devlete gitsin bakalım ne diyecekler ona göre o zaman keçi boynuzu kürü nasıl oluyor bizde arı sütü polen karışımı kullanmaya başladık
Mervee96 Cankuss35 peki adetin kaçıncı günü bugün yani uygulamada ne yazıyor acaba ? İnsallah Rabbim hayırlısindan kolaylıkla nasıp etsin 🤲🏻
Elaclkk Mervee96 elini kolunu sallaya sallaya ben sprem testi vereceğim diyip testi almıyorlar. Ürolojiden randevusunu alıyorsunuz doktor yönlendiriyor tarih alıyorsun o tarihe göre de oradaki görevli kişi en son hangi tarihte olması gerektiğini söylüyor zaten
Mervee96 Elaclkk bu üslubunuz neden böyle onu anlamadım? Zaten bilmediğim için sordum elini kolunu sallayarak hiç bı doktora gidilmez zaten gittiği üroloji doktoru farklı hastaneye yönlendirmiş burada yapılmıyor diye ama cinsel perhiz hakkında bilgi vermemis ben cinsel perhiz nasıl oluyor diye sordum cevabını da arkadaşlar verdi sağolsun ona göre randevu aldık
Mervee96 Cankuss35 uygulamayla aynı günlerde yumurtladiniz o zaman bazıları çok erken yada geç yumurtluyormus da o yüzden sordum
Mervee96 Cankuss35 anladım ben hiç bilmiyorum ne zaman yumurtlama oluyor ovulasyon testi de kullanmadim genelde uygulamaya gore yumurtlama haftasını değerlendiriyoruz ama