Beggg Eslemanne eşim içtiğinde bir yudum alıyorum sadece onun dışında içmiyorum genelde maden suyu içiyorum😅
NurKaptan Eslemanne Kola hastasıydım her canım istediğinde bir kutu kola içiyorumm 😂 genelde yemek yerken
Evrem990 NurKaptan benimde canim cok istiyor ya:)ama siz biraz fazla içiyorsunuz sanki🤭kac haftaliksinuz
Ilosunuz1 Eslemanne ne yalan söyleyeyim nefsim bazenleri çekiyor 1 bardaktan fazlasını içmiyorum kahve içmekte zararlı sonuçta ama doktorlar 1 fincan günde yeterli diyor. 37+3 deyim bu zamana kdr hic bir sorun çıkmadı kolayida içtim kahveyide
Pamuk mombarbie_ Doktor kolaya gelene kadar neler var diyor birde hasta değil hamilesin kendini kasma dedi. Bende kasmiyorum😂
Seda06891 Herşeyi yedim içtim hiç birşeyi esirgemedim 37 hafta 3850 doğum yaptım incelemeyin canınız isteyince abartmadan yiyin
baybarsmom Eslemanne normalde de içmezdim ama eşim hep içiyor bu sıcaklar dayanamıyorum bir iki yudum alıyorum onun bardağından soguk su harici baska bir sey içeyim bir tat alayım diye içiyorum abartmadan
Glcn12 Eslemanne kola bağımlısıyım tam bi yani önceden sabah kalkıp kola içerdim hamilelik başında 4 ay filan içemedim sonra içmeye başladım ama çok sık içmiyorum yine günde bir bardak bazen onu katıp unutup içmiyorum