busebusebuse Slc cinsiyete görede hareketlilik degişiyormuş erkek kendini daha erken belli ediyormuş benim kızım birazda nazlı olucak galiba 😇
e_blue_sky_a busebusebuse biz fetal dna da yaptırdık Bi anomali yok hersey de yolunda 19 olacağım hissetmiyorum
busebusebuse e_blue_sky_a bizde sadece zeka geriliği olabilir dediler ama tabi bunuda büyümeden kimse bilemez dediler burda herkes 16 hissettim diye okuyunca insan bi düşünüyor acaba böyle mi diye tecrübesizlik herşeyi düşündürüyor insana
e_blue_sky_a busebusebuse çok arkadaşıma demişler öyle hatta birisine aldır da demişler hepsinin çocuğu canavar gibi hiç kafaya takma
busebusebuse e_blue_sky_a evet bana da aldırabilirsin dediler ama insan nasıl kıyıp aldıracak ki inşallah 🙏🏻 canavar gibi olsun hiç önemli degil sağlıkla olsunda
Humeyraa23 busebusebuse gerginlik stres de etkiler içinizi ferah tutun göbek çevresi yağlı olanlarda az ve geç hisseder diye duymuştum doğruluğunu bilmiyorum ama mantıken bebiş minik olduğu için yağ dokusundan hareketi hissedilmiyor olması normal gibi
Mercimeek busebusebuse yok kuzum ya bende o haftada hareket etmiyor diye gittim doktorum 24. Haftaya kadar normal dedi ondan sonrası anormalmiş