Hatice--- Benim 3 4 gündür ağrılarım var doktor bebek büyüdüğü içindir dedi ama çok huzursuz ediyor sizlerde durum nedir 🌸
ececan2006 Hatice--- 13 hafta 2 gunluk benim de karin agrilarim vardi gecti ama , simdi bel ve kalca agrilarim oluyor sabah , ikinci gebeligim bu
mombarbie_ Hatice--- o haftalarda bende Dr olmustu acile gitmiştim yürümekte bile zorlaniyordum rahminiz genisleyip Yukarı çıkıyor bu yüzden normal endişe etmeyin.
esinclkk-535361 Hatice--- rahim büyüdüğü için o agrılar oluyor içiniz rahst olsun 2. gebeliğim benim suan da bile aynı agrılar mevcur bende
Hatice--- mombarbie_ evet bana da söyledi ama içim hiç rahat değil beklemedeyim inşallah geçer 2. Hamileliğim ilkinde yaşamayınca ister istemez acaba mı oluyor insanda 🌸
mombarbie_ Hatice--- benim ilk ama her iki gebeligin birbirini tutmadığını söylüyorlar ben içim rahat etsin diye kontrole gitmiştim dilerseniz sizde gidebilirsiniz
Hatice--- mombarbie_ Salı günü gittim canım doktor rahim büyüdüğü için dedi bende ona sığındım geçmesini bekleyeceğim artık
Vandb Mide şikayetleriniz geçmeye başladımı 12den sonra birden kesilir diyorlar 11. Haftadayım hep devam sıkıntılar
Hatice--- Vandb 4 kg verdim iştahsızlık var tamamen mide bulantısı nadir oluyor inşallah yakın zaman da geçer
bitanemiz24 12 +1 ara ara kasık karın bel ağrısı oluyor bende de son zamanlarda biraz daha iyiyim şükür
Hatice--- bitanemiz24 bende 4 5 gündür falan var devam ediyor bu gün de hayırlısı bakalım umarım geçer tüm sıkıntılarımız