Zeliha66 Yokk rabbim yardımcın olsun canım. Ilac faln kullanıyo musun? Daha öncede var mıydı erken dogum riskin
deletedmom334 Yokk kuzum sana birşey soracağım açılma olduğunu nasıl anladın benim vajenimde bir acı oluyor bazen de korkuyorum olabilir mi diye
Yokk Zeliha66 yoktu cnm ikinci gebelik ilkinde sancm yoktu bunda sancm var üc tne serm yedm iki iğne bide hap verdi kaslma içn ewde ytyrm smdi🙏
Yokk deletedmom334 alttan sızı olyo ağrıyla bde sancm dznlydi doktrda alttan muayne edince syledi acklk var dye🙏
Deletedmom128 Yokk Bol bol dua edin. Doktorunuzun tüm dediklerini mutlaka yapın. Yemek ve lavabo dışında ayakta durmayın. Rabbim şifasını verir inşallah🙏 Yaşadığın korkuyu çok iyi anlıyorum. Benim de erken Doğum riskim var.
Deletedmom128 Yokk Canım ben de 30 haftalığım. 28. haftada kanama ve pıhtı geldi. Doktor rahim ağzı 30 mm erken Doğum olabilir dedi. Progestan ve kasılma önleyici ilaç kullanmaya başladım. Şimdi çok şükür daha iyiyim.
Ikrmels Korkmana gerek yok iğnelerle serumlarla durdurulur inşallah canım Allah yardımcınız olsun bebişini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah 🤲🤲🤲
Tuba-Sahra Yokk rabbim yardımcın olsun inşallah zamanında gelir kuzun ne olur strese girme yat dinlen kuzunla konuş gelmesin erkenden küvez yolu beklemek çok zor 😭😭sende bize dua et olur mu kızımla tez vakitte saglikla kavusalim