S_65 Benim gibi yaşayan var mı sonra düzeldi mi hareketler Nst girdim iyi çıktı korkmM gerekir mi benim gibi yaşyanlar yazabilir mi
miniginannesi-1 S_65 28+4 üm bazen çok hareketli bazen ise durgun oluyor doktorum bana günde 18-20 saat uyurlar 10 hareket etmesi yeterli demişti 🌸 doktoruna sormak istersen yine de kendin bilirsin🌸
S_65 didemkose didemkose benimde atıyor ama eskisi gibi değil cikolata yediğimde az az atıyor surekli sağ tarafıma toparlanıyor işte korkuyum
didemkose S_65 benim kızım tatlı şeylere hiç tepki vermiyor birşey yiyorum oynasın diye bana mısın demiyor onun keyfi ne zaman isterse ya çok hareketli yada durgun bence normaldir 😇
Handekolak S_65 sabhtir hissetmedim simdi duş faln aldim şuan ufak ufak kimildamalar oluyor 27 haftalik oldum evet kiz
Kelesnade Arkadşalar selam ben de 28+1 detim dünden beri hareketleri çok hissetmiyorum. Dün dr a gitti. İyi duruyordu ama niye hissetmiyorum. Canım sıkılıyor uykum kaçıyor bir de idrsr enfeksiyon çıktı inşallah bebişlerimi sağlıklıdır