Ebruebos Bende bu markayla silikken öğrendim 😊 var gibi duruyor. Yarın sabah ilk idrarla yapın bi de 1 günde bile çok fark ediyor testte. 3 kutu aldım bu testten hiç biri bozuk çıkmadı kuruma da olmadı.
mucizeolsunn Ebruebos benim bi kere daha böyle oldu kanda çıkmamıştı yine böyle olur diye korktum açıkçası inşallah gerçekten de vardır 😓 3 senedir bekliyorum bu güzel haberi
1prensesannesi__ mucizeolsunn ilk dklarda ciktiysa dogru olabilir cunku ben bundan 12li paket almistim hepsinide kullandim yarisinda kuruma cizgisi cikti ama ilk 5 dk yalanci pozitif gostermedi hic
mucizeolsunn mombarbie_ benim aşılamanın üstünden 14 gün geçti muhtemelen yok testte aşırı silik bazen öyle çıkarıyor
mucizeolsunn 1prensesannesi__ ilk dakikalardan çok daha silikti ama ben görebiliyordum durdukça bir tık daha belirgin oldu sadece ama yine de bilemiyorum yalancı çizgi de olabilir bence
1prensesannesi__ mucizeolsunn tekrar test yap aynı marka olsun ama yoksa direk kan ver canım en kesin sonuc kan cunku
mucizeolsunn 1prensesannesi__ bugün kan vermeye gidecektim aslında sürekli bi aksilik çıktı tekrar test yapayım bari