Lina_alya_aras alyamm_33 arkadaşım yaptı ama olamadi aşılama yumurtaları çok güzel gelişti ama çatlamadi çatlatma iğnesine rağmen galiba pcos da da çatlamama sorunu var dimi tam bilmiyorum bunu ama okadar gonalf kullandı çatlatma iğnesi kullandı çatlamadi
Sibelldl alyamm_33 benim de var ama adetlerim hep düzenli şekildeydi aşılama yapıldı o şekilde gebeyim şu anda
Lina_alya_aras alyamm_33 inşallah canım biz daha fasulye kadarız 😍🤲🏻 8+5 maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Lina_alya_aras alyamm_33 inşaallah canım inşaallah biraz zor geçiyor çok kanamalarim oldu ikizdi bebeğim birinin kalbi durdu çok şükür Allah’ıma bir miniğimi bağışladı 🤍
alyamm_33 Sibelldl sağlıkla gelsin inşallah ben tedavissiz kaldım ilaçlarla kalamadım kısmeti bu şekildemis💗
alyamm_33 Lina_alya_aras hamdolsun Rabbim birini bağışlamış korkma hiçbir şey olmaz benim bacaklarımdan atıyordu kan çok şükür geçti artık seninde geçer rahat ol
Sibelldl orkidemm_ evet evet yumurtaları büyütüyorlar sonrasında çatlatma iğnesi yapılıyor 24 36 saat çatlatma iğnesi sonrası aşılama işlemi gerçekleşiyor . İğnelerin saatleri bile aynı saate yapmamı söylediler
Lina_alya_aras alyamm_33 inşaallah çok teşekkür ederim bu bile yetiyor insana gerçekten Allah razı olsun 🤍🤍