flybrs kızlar gece gündüz halsizlikten yatıyorum midem sürekli bulanıyor. hic ayakta kalamıyorum aynı durumda olup hastaneye giden oldumu
Aysebkr1258 flybrs aynı bende senin gibiydim 3 gün hastanede yattım düzenli seçim tedavisi uyguladılar çok şükür geçti daha sonra
Gozdesahnn flybrs bende halsizlik yorgunluk olmuştu ama sonra çok şükür geçti inşallah geçer seninki de 🙏🏻
Aycacihan flybrs hayır hayır asla tam tersine kendinize geliyorsunuz ben ölüyorum sanmıştım o dereceydim artık su içermiyordum
Aysebkr1258 flybrs yok hayır kendi doktorum yatırdı çok aşırıydı bende istifralar kilo kaybetmeye başlamıştım çok şükür serumlar çok iyi geldi bana
melike0411 Bende dün gece acildeydim kan ve idrar aldı sonuca baktı yapabilcegim hic bisey yok hamilelikten dedi ve sadece mide koruyucu yapıp eve gönderdi 6 haftalikken başladı 5 kilo da vermis durumdayim
flybrs Aysebkr1258 ben özel muayenanesine gidiyorum suan gitme şansım yok ramdevum haftaya normal devlet acile gitsem bir faydası olurmu ki
Sedaylmz 5 haftalıkken başladı bulantılarım 6 inci haftada ise artarak devam ediyor suan 7 haftalik bebegim ara ara gidip serum yaptiriyorum biraz toparliyor ama bulantti bir saniye dinmiyor iki haftadir izinliyim pazartesi de ise başlıycam tekrar inanin nasil dayanacagimi bilmiyorum bu halde iki haftadir ayni kanepede yatiyorum
flybrs Sedaylmz bende aynı şekilde ama özel doktora gidiyorum muayenanesine bugün gitme şansım yok normal devlet acile gitsem birley yaparlarmı
Aysebkr1258 flybrs acildede çok serum yedim ama onlar sadece serumun etkisi geçene kadar iyi etkisi geçince yine aynı ama rahatlatıyor bi müddette olsa
Aysebkr1258 flybrs gidin bende şimdi acilden geldim serum yedim 😂 ama istifradan değil kasık ağrısından 😊