adref94 mavitrn hepsi farklı ve çok güzel seçmek zor geldi 😊 anlamlarıda yakın bakınca bu da olur bu da olur diyerek okudum 😇 sizin içinize en çok sinen hangisi ben onu merak ettim
LamiyaCetinkaya mavitrn Farklı isimler gördüm şaşırdım, hepsi gayet güzel ve orjinal isimler. Ama mavi konusunda biraz ortada kaldım, kulağa hoş geliyor ama acaba mı dedirtiyor, kendi fikrim tabii ki 🍒
mavitrn adref94 yaa isimlerimi beğenmenize çok sevindim inanın hepsi birbirinden güzel zaten bu yüzden kararsızım ya tabi eşimin istediği Farklı isim ama benim en çok içime sinen parla ve marin sanırım 🩷
Gizembalkan Betbet3434 ben ilk yargı dizisinde duydum etrafımdakilere söyleyince o nasıl isim diyip tepki gösterende var beğenende var 😄
mavitrn Betbet3434 benim çevrem de hiç koyulmadı pek yok ama tabi duydum ona bakarsan burda bir cok isim duyulup yıllardır koyulan isimler onlara nazaran farklı bence
mavitrn Gizembalkan daha bazı kesimlerde pek duyulmamış ama tabi Instagram vs çok gördüm kulağa hoş geliyor parla
mavitrn LamiyaCetinkaya teşekkür ederim beğenmenize sevindim gerçekten hepsi ayrı güzel bende pek karar veremiyorum :)
karansmomm Bende oyumu parladan yana kullandım 🌸 Marin de farklı ve kulağa hoş geliyor gönlüm onda da kalmadı değil 🫠