miniskesi Mercimeek ben geçen gün misafirlerime şu menüyü yaptım öneri olarak atayım 😄 şehriye çorbası fırında sebzeli tavuk pirinç pilavı etli kara lahana sarması dilim börek şekerpare
Busssx Mercimeek Dün yaptığım menü Mevsimi olduğu için köz biber domates çorbası Güveç Pirinç pilavi Zeytinyağlı taze fasülye Havuç tarator, çoban salata Tiramisu
Minikmucizelere Mercimeek firinda sebzeli tavuk pilav mercimek çorbası salata bide tatli yaparsin kibris tatlisi olabilir yada hira tatlısı kolay oluyo hem
miniskesi Mercimeek valla 10 dk mutfak 10 dk koltukta uzanma şeklinde gide gele yaptım akşama kadar ahahah evi bir önceki günden topladım rahat edeyim diye yorucu olmadı 😄
Busssx Mercimeek Ben ilçede yaşıyorum köylerden hep yerli fasülye geliyor bir de biz manav olduğumuz için 😅
Minikmucizelere Mercimeek irmik tatlisi olarak biliyosunuzdur belkide ben irmik tatlisi diyorum normalde ama youtubede hira tatlisi yaziyo😅
aysenuurr11 Mercimeek mercimek ya da ezogelin corbasi, firin yemegi (tavuk, et ne istersenz) pirinc,bulgur pilavi tercih sizin😊, ortaya salata, havuc tarator vs. Birde yapabilirseniz hazir yufkadan börek oh miss💖
Mercimeek aysenuurr11 paçanga yapayım diyorum börek olarak fırında köfte patates istiyorum da tarif var mı
MorKelebek54 Mercimeek yayla corbasi ama yayla yaoarsan pirinc pilavi yapma bence onun yerine kus kus yapabilirsin bulgur da olur. Firinda sebzeli besamel soslu tavuk mor lahana havuc tarator tatli olarak da ben genelde hafif oldugu icin aglayan oasta yapiyroum. Ortaya da salata ayrica masa biraz dolu olsun dersen de turşu da koyabilrsin
Gamzecanpolat Mercimeek benim misafir menüsü Mercimek çorbası Fırında köfte patates veya tavuk patates Pirinç pilavı Mevsim salata Tarator Sarma Börek Köz patlıcan biber mezesi
Melike_4949 Mercimeek mercimek çorbası Karnıyarık Pirinç pilavı Salata vs cacık Revani yada sütlü bir tatlı