Churcill Srecls1 ben doğuma kadar hiç sancı görmedim 40 haftada son nst de bi çıktı 2 gün sonra doğurdum
Zehross03 Srecls1 olmadı suni verdiler gene olmadı en son kendileri kesip açılma yaptılar öyle sancım geldi biraz kdjdkdk
JaleTogrul Srecls1 37+4de gitdim en son hicbisey yoktu🥲 ilk oglumda da olmadi zaten hic suni sanciyla dogum yaptim.. bunda da oyle olucak sanirsam sanci denen sey bana gelmiyor😬 su an 38+3 bakalim bekliyorum
Bebegimlegunlerim Bende yarın 39.haftama gireceğim ama hala tık yok. Umarım kısa sürede hayırlısı ile doğurup bebeklerimize kavuşuruz🥰
Srecls1 Zehross03 Ayyy şuan sancı çekmek istedim ya sancı çekmiyorum diye triplere girdim yalancı bile uğramıyor 😂
MehmedinZeynebi Srecls1 yok daha var sana insaAllah hiç olmadık bı anda tutar sancıların sezeryan hiç xoş değil 😀
Zozan_21duva Ben 10gün önce nst ye girdim sancım çoktu bir gün hastanede yatış yaptılar ne olur ne olmaz diye şimdi 38+1günlük sancım bazen oluyor oda fazla değil ama karnım çok sertleşiyor beyaz akıntım acayip fazla