Hilgl Bebişiniz kanala inmiyor mu, beklemekten sıkıldınız mı ayy aynı ben🤣🤣kafayı yemedim inşallah🙄🤦🏻♀️Sabah beşe kadar kasıldık da 38+5 teyiz bu arada. Aklıma bi fikir geldi uygulamaya başlıyorum sonuç alırsam ne mutlu hepimize haydı deneyelim listeyi veriyoum: 1 suzan kardeş yarım hava 2 tekirdağın üzümü 3 çek tulumbayı 4 sezen aksu rakkas 5 tarık mengüç iki yüzlüler Hem stres atıyoruz hem bebişleri😂😂😂 sallayalım göbecikleri çıkaralım bebecikleri kolay gelsin hanımlar💃🏻💃🏻💃🏻
Annesininkuzusu0911 Hilgl bende test edilip onaylanmış birşey sandım 🤣 Çok sevinmiştim siz deneyin sonuç werirse arkanızdan geliriz 😄😄
Tugcike Hilgl ahh kuzum 36 haftadan beri mezdeke yabanci roman her gub duzenli oynuyorum sadece yalanci sancilar geliyo ve hayla dogmadi 39+3😂
Glsm91 Hilgl gülmekten karnima agrilar girdi yaa 😂😂😂 bende 39+3 kaldi son 4 günüm nisanim geldi ama sanci yok,bir denesemmi acaba simdi kalkip dügüne gidiyorum birde 😅
Hilgl Glsm91 😂😂😳düğünde gelirse sıkıntı olmasın sonra davul zurnasız uyumuyomuş😝😝 lütfen evde deneyiniz😂😂
Hilgl AlininAysesii 😂😂ahaha henüz onun formülünü bulamadım ama üzerine düşüneyim🙃 benden geçti ama geride birsürü anne adayı var😆 keşke valla yolu olaymış sen bi de trimesterlerın şahını gör(son üç ay🤪) formülden formule koşuyor insan😂😂😂
hayathayal yaa harbiden bu kadar zormu🤣😁 ben 33 hafta biterken dogursam artik diyorum. o haftalarda iyice bezer insan
Bsrerkk Hilgl benim arkadaşım da kardeşimin hem kınasında hem düğününde o kadar çok oynadı ki herkes otur kızım bu gece doğurursun dikkat et dediler haftasına doğurdu 😆😆 gerçeklik payı olabilir 😆😆bende 34+3 işe yararsa bana da Bilgi verin 🤩