Nursumeyye5 GYNOFERON💊 Bu ilacı kullanan var mı kızlar ve kaçıncı haftada kullandınız bir de bununla beraber kullandığınız bir ilaç daha var mı
Glcn12 Nursumeyye5 ben bunu ilk doğumumdan sonra kullandım ve çok aşırı kabızlık yaptı bende 10 gün lavaboya hiç gidemedim oturamadım en sonda makat çatlağı oluştu tabi kişiden kişiye değişiyor
sln23 Nursumeyye5 yok ben kullanmadım bem şuan 6+2 deyim progesteron ve folik asit kullanıyorum . Bir de innate diye bir hap verdi doktorum
Nursumeyye5 sln23 Sen daha yolun çok başındaymışsın canım ama bana hep tek ilaç verdi birden fazla hiç kullanmadım ilk folik asit sonra İmom kullandım şimdi de gynoferona geçtik
Nursumeyye5 Glcn12 Ben de sadece mide bulantısı yapıyor o da aç karınla içildiğin için sanırım neden doğumdan sonra verildi size
Glcn12 Nursumeyye5 doğumdan sonra da kan değerleri baya düşüş yapıyor o yüzden herkese verilir zaten benim hanileliğimin son ayı yatarak geçti kansızlıktan baş dönmesi oldu sürekli yatım
emt Nursumeyye5 kansızlık durumuyla alakalı sanırım kullanılan ilaçların farklılığı demir takviyeleri de doğumla birlikte belli bir süre daha devam eder sakın icmemezlik yapmayın cok kan kaybediliyor çünkü aklınızda olsun 🌸
Busss123 Nursumeyye5 hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum yanına devit damla ve omega kullanıyorum
Nursumeyye5 emt Normal de ilaç içen birisi hiç değilim ama söz konusu bebeğimizin sağlığı olunca saatini bile atlamadan içiyoruz 🫶🏻😇
eftelyaa1603 Nursumeyye5 Ben 18 haftadan beri kullanıyorum hiç yan etki filanda yaşamadım aç karınla içildiği için kahvaltı yapana kadar hafif mide bulantısı yapıyo sadece