1zehratun Testim çok silik çıktı aldığım sayfa gebelik olmadığını söyledi adete yakın bu hormonların attığı için gölgeli olduğunu söyledi daha gölgeli çıkıp adet olan var mı
adatuna 1zehratun ben kullandım sonucu doğru göstermişti, isterseniz başka bi erken gebelik testi alın
adatuna 1zehratun daha belirgindi. Bence early predictor alın en iyiis 7 gün varken baya net göstermişti benim
Edaemkl 1zehratun benimde böyleydi kuruma çizgisi demişti sayfa ve adet oldum maalesef siz yinede kan verin emin olmak için
Cankuss35 1zehratun hayır yok hepsinde varsa çıkar zaten ama en hassas olanı var en pahalısı zaten predictör
Panioku Merhaba benimde testm aynen böyle cıktı bana da aynısını söyledi yumurtlamadan sonra kacıncı gününüz
Esm27 1zehratun hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına inşallah 😊 Yumurtlama gününüzden kaç gün sonra pozitifi gördünüz innovitada?
Bussra_1809 Bussra_1809 bende innovıta marka kıllandım adete 5 gün kala dün yaptım ama kuruma çizgisini göz ardı ediyoruz dediler
1zehratun Bussra_1809 bence var canım banada öyle demişti adet gününde kaset yap onda da böyle çıkarsa kan verirsin , erken öğren mek için amacın yoksa adetten bir kaç gün sonra kan testi ver erken öğrenmek yoruyor