Cankuss35 Meneksem eşime söyledim çok ağladı 🥲ben hala inanamıyorum ya normal mi Leyla gibi geziyorum
Cankuss35 Kayrammirza reglinize ne kadar vardı böyle anlaşılmaz ki hayırlı olsun bu arada daha çok yeni
Cankuss35 Meneksem 4. Ayımızdı bu ben gittim kontrollerimizi yaptırdık eşimin spermleri iyiydi sadece morfoloji düşük çıktı ben ilaç araştırdım yarım yamalak içti keçiboynuzu tüketti nasip oldu bu ay çok şükür 🥲
Kayrammirza Cankuss35 14 eylùl son adet tarihim 25 günde bi adet gördüğm içn erken oldu benim içn.tsk edern
Cankuss35 Meneksem kuzum bütün kontroller oldu mu sperm sorunu vs yoksa sende düzenli adet görüyorsan eşine her sabah keçiboynuzu içir bide instagramda birgebeningünlüğü jeli var onu mutlaka dene
Meneksem Cankuss35 yaptırdık canım ikimiz de rahim filmi çekildim 1 buçuk ay falan oluyor hamdolsun ikimizde de bir şey çıkmadı bu aydan ümitliyim bakalım senin sonucun çıktı mı
Yasoeso Cankuss35 ben dedim sana kötü dusunme vardır die 💕 gözün aydın hamilelerin duası kabul olur bat 15 benimde yine test yapmamak için zor tutuyorum 3 kere yaptım negatif gördüm beklemeye karar verdim dua et bana da nolur 💕🙏