oylesinebiri0 Merve-metin geçen ay yoğun akıntım vardı su gibi bu ay yok pek beyaz akıntım var sadece şuna da da var bilmiyorum artık elimizden geleni yaptık artık nasipte varsa olur
Merve-metin oylesinebiri0 aynen öyle bundan sonra nasip kısmet 🙏🏻 Olacağı varsa bi şekilde oluyor zaten rabbim doğru zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere inşallah 🙏🏻
Yasoeso Cankuss35 2 gün önce yaptım negatifti yumurtlama 3 Ekim canjm yarın tekrardan yapican gibi duramıyorum
Cankuss35 oylesinebiri0 ben aslında anlıyorum kasıklarım ağrıyor ama ovülasyon testi yapıyorum pik çıkıyor zaten değerlendiriyorum işte nasip
Cankuss35 Meneksem ben pek ümitli değilim ya bat 13 benım test yapar mıyım bilmiyorum biraz boşverdim gibi çünkü bu ay eşim ilaç kullandı baya ümitliydim başta
Yasoeso Cankuss35 evet maalesef çok kötü hemde buay hiç yaşamadıgim kadar kasık ağrısı çektim ama başka biseden galiba az önce de yaptım negatif
Cankuss35 Yasoeso eşinde sende muayene oldunuz yani sperm testi falan verildi e o zaman jeli dene öyle hamile kalan cok
Demsi_83737 Benim de adet günü yarın 🫣 umarım adet olmam kasıklarım çok ağrıyo bugün göğüs ağrısı başladı.