deletedmom334 EmelBG ay kuuzum özür dilerim hakkını helal et valla ben annelerin canının çekeceğini unuttum biraz 😔
ebrarmom08 deletedmom334 yok gecen gun butun marketleri gezmisler bulamamaslr bgn hale falan bakms orda biyerde bulmus almis yaz gunundeki erikden farki yok gbiydi degdi istedgme yani 😁
deletedmom334 ebrarmom08 çileğin mevsimi yaz mıydı ya 😂 ayyy biz böyle gidersek sürekli birbirimizin canını birşey çektireceğiz ahahah
Tomrisinizi deletedmom334 kremali biskuvi kac paket yedim bilmiyorum🤦♀️ normalde agzima surmezdim simdi yazarken bile agzim sulandi 😂
Omerhatice deletedmom334 ben deli gibi cigkofte ve kola aserirdim dogum yapali 40 gun oldu bir kere canm istemedi dogumdan bu yana Doktorum zararli ama cok canin cektigi icin tadina bak dozunda derdi hep
Melihadmrr deletedmom334 benimde canım çok çekiyor yiyorum yani aklımda hep oluyor sonuçta yemezsemde genelde ama ayda 1 yiyorum eğer köfte olarak tercih edersemde içinde çok pişmesini istiyorum özel yerlerde burgerkingte öyle bir şansımız yok bu konuda 😀
karamel deletedmom334 benim de canım cok istemişti hamburger ve yedim de napayım aklımda mı kalsın zararlı ama abartmadım hiç bi zaman😀
EMFE deletedmom334 ben yedim canım çektiği için. Dikkat ediyorum ama canım çektiği için hamburger ayda 1kez yedim.lahmacun aynı şekilde bence kendini çok sınırlama
IlaydaOrhanKopuz Dilanburak bi ben değilmişim buna sevindim çok garipsemiştim o kdr şey varken neden tavuk dürüm diye 😂😂😂😂
IlaydaOrhanKopuz deletedmom334 hamburger köftesini yapıver evde güzelce de pişir ye ben hamburger evde yaptım hep miss gibi de oluyo 😀