Emotion123456 Kızlar 17 haftalık gebeyim bugün doktora gittim %90 kız dedi çevremde de hep 7. Aya kadar kız ya da erkek dediler tersi oldu şeklinde şeyler duydum var mı arnızda cinsiyeti değişen bebişiniz kaçıncı ayda değişti çok heyecanlıyım
1cocuklumom Emotion123456 benim çok erken kıza benziyor dedi 12 de 17 de erkek dedi detaylı usg en iyisi beklemek
Aseliimmm Emotion123456 17 hafta anlamak için büyük bir hafta bence 21 hafta detaylıda net bir şekilde öğrenirsin gönlünce olsun
Tugce_gokalp Emotion123456 Doktorla alâkalı bi durum ben şehir hastanesi takipliyim 23 haftaya kadar erkek denildi hep stajyer doktordu diyenler detaylı da emin olamadı bi erkek dedi bi kıza benzettm dedi 24 de özel hastaneye gttm 2 farklı hastaneye gözüktm yüzde yüz kız dedi
Prenses5656 Benim de ilk gebeliğim de bı erkek bı kiz diyorlardı en son doğuma bi ay kala özele gittim orda kız dediler kızım oldu ❤️şimdi de 23+3 haftalık geçen ay bana bu da kız dedi bakalım hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlar da
Prenses5656 Emotion123456 Yok Daha doğrusu ne olduğunu bilmiyordum kimse de söylememişti bunda da yapmadım
Aseliimmm Emotion123456 olur canım ama tabi ki istisnalar olur istersen başka doktorada gidebilirsin bende ilk çoçuğumda bu karmaşayı yaşadım kız erkek kız dediler sonra başka doktora gittim net öğrenmiştim 16 18 haftalarda ve detaylıdada aynı cinsiyet çıkmıştı
Emotion123456 Tugce_gokalp hımm anladım çok teşekkür ederim detaylı ultrasonda kesinleşti değil mi erkek olduğu
Tugce_gokalp Emotion123456 erkek değil canım kız normal kontrollermde hep erkek dediler detaylı da son anda kıza da benzettm ama yüksek ihtimal erkek dedi biz özelde öğrendik kız olduğunu