Merhaba kızlar çok şükür bende buraya pozitif sezeryan hikayemi yazabiliyorum çünkü elim kesilse kafaya takan acıdan korkan biriyim kendi yaşadığım doğum hikayemi sizlerle paylaşıp içinizi ısıtmak ve doğuma hazır hissetmenizi sağlamak için yazıyorum çünkü bende hamileyken bütün pozitif doğum hikayeler okudukça okumak istiyordum 23 Eylül cumartesi günü saat 8:45 ye planlı sezeryanım vardı hamileyken içimde hep nasıl doğurucam napıcam diye diye geçti ama günü gelmişti hamileliğim boyunca el mübdi celle celalühü zikir çektim ve ben bunun gerçekten faydasını gördüm zaten doğum anına girerken içindeki korku gidiyormuş bende işe yaradı tavsiye ederim neyse hastaneye gittim odama girdim bende hiç birşey yok damar yolum açıldı doktorum geldi birazdan alacaklarını söyledi ben hala gülüyorum normalde ortalığı yıkarım 😝😝 beni giydirdiler aşşağıya indirdiler sohbet ediyoruz hemşirelerle yaşımı falan soruyorlar 🤣 sonra ameliyathaneye girdim en korktuğun şey kan görmek ce ameliyathanedeki o malzemeleri görmekti ama zaten oda gibi bi yer hiç bişey görmedim beni yataktan alıp ameliyat masasına yatırdılar ve çok yorulmuşsun soluklanıyorsun gibi bitkin düş dedi anestezi doktorum zaten yapacağı bütün şeyi sanada söyliycem dedi bende tamam dedim ve artık kendimi teslim ettim 😅 iğneyi kim bu kadar abartıyor ya anlamıyorum iğne sanki süpürgenin ucunu vücuduna batırıyorlar yani hiç bir şey yok bu arada sondayı uyuştuktan sonra takın dedim yoksa takıcaklardı 🙃 devam ediyorum bana hissedeceksin ama acı olmıycak dediler bende tamam dedim ama bacağımı oynatabiliyorum diyorum sürekli inatlaşıyorum hemşirelerle onlarda aynı şekilde tekrarlıyorlar derken bebeğimi çıkarmışlar 🤣🤣 yok artık ne çabuk o an çok güzel işte onu görebilmek onun sağlıklı olduğundan emin olmak o ten teması çok güzel tarif edemem sonra bana mesleğimi sordular nereli olduğumu midemin bulanıp bulanmadığını derken dikilmişim korkulacak hiç birşey yok kızlar gönlünüzü ferah tutun sadece ameliyat sonrası zor geldi bana o karına bastırma olayı beni zorladı bu gerçek ama olsun herşey gelip geçici şuan 6. Günüm sadece eğilemiyorum o kadar inşallah herkes bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar 😍🥰🥰
Sormak istediğiniz soru varsa cevaplıyabilirim 😍