Umut_aras Merhaba hanımlar 9+5 olduk çok kotu göğüs hassasiyetim var iç çamaşırı takıyorum olmuyor çıkarıyorum olmuyor sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor normalde de 80 takiyorfum büyük değildi yani ama acayip bı ağrı var
berna-24 Umut_aras aynısından muzdaripim çok sızlıyor büyüdüler çamaşır sıkıyor sürekli sızlıyor banyoda masaj yapın elinizle ovalayın boş vaktimde öyle yapmaya çalışıyorum rahatlatıyor biraz bizde 9 haftalık olduk
Derinnmom Umut_aras kız ben o haftalarda çamaşırı çıkarırken öyle bir ağrıyordu ki. Benimkiler çok şişmişti ağırlaşmıştı ve çok çok acıyordu şimdi daha iyiyim
Umut_aras Derinnmom bende aynıyım şuan hayat kalotemi bayağı düşürdü uyku kalitemden bahsetmiyorum bile ama şikayet etmiyorum bunâ şükür 🌸
Derinnmom Umut_aras kesinlikle çok etkiliyor özellikle uykuyu ama seninde dediğin gibi herşeylerine razıyız şükürler olsun 🙏🏻🌸
Deniz90- 11.-12. haftalarda geciyor pijama bile giyemedim.en bol olan eşimin tşirtleriyle yattım uzun süre sırtüstü yattım cok acı cektim ben acıkcası 7-8 hafta sürdü.