Nur_50 Kızlar prima premium care kullanan var mı? Sızma yapıyor mu acaba? Birde yenidoğan İçin kaç paket kullandınız?
Tugbazdmr Nur_50 ben bir paket almıştım sızma kesinlikle yapmadı ama pişik yaptı iyi ki bir paket almışım. Sleepy kullanıyorum şimdi
Aslanmommm Nur_50 biz molfix yenidoğan kullanıyoruz şuan 10 gün olduk 82 adet olanı almıştık 20 adet falan kaldı çok sık çiş yapıyolar
AsyaCngz55 Nur_50 2 çocuklu arkadaşımın önerisine uydum primayı en sona bıraktım 😅 1 paket sleepy bionatural 1 numara 1 paket de molfix 2 numara aldım eğer bunlar bebeğime yaramazsa bunların yerine primaya geçicem. Arkadaşımın tezine göre primaya poposu alışınca daha uyguna dönemiyormuşsun 😅
berna-24 Artık bu devirde Prima kullanmak zor 😄 ben ilk bebegime Molfix kullandım şimdi yine Molfix kullanicam stok yapmayı düşünüyorum fiyatları uçuyor malum ben molfixden memnunum sızdırma vs yapmıyor yumuşak gayet
Nur_50 berna-24 😃ya bende denemek için alıyorum hem prima hem molfix denicem hangisinden memnun kalırsam
Dilekonurr berna-24 ya ben sleepy almıştım 1 ve 2 numara 1 bitmek üzere şuan ama sızdırma yapıyor yada ben mi bağlayamıyorum diye düşünüyorum bağlarken hiç durmuyor çünkü molfixe geçsem mi diye düşünüyorum ama kararsızım
Nur_50 berna-24 çok teşekkür ederim aynen öyle yapacağım da sızma yapıyor diye duydum postta sormak istedim
Sodasever @Nur_50 ben araştırdım ben de prima premium care aldım yeni doğan 2 paket gidiyormuş ortalama 140 tane falan yani ilk hassas olur die onla başlıcam
Nur_50 Sodasever bende aldım 1-2-3 numara birer paket 1 numara gene alacam arkadaşım yaklaşık 2-3 paket kullandım dedi
Egeminannesi Dilekonurr hepsi ayni cnm Molfix aldım sizmasin diye ama o da aynı yenileri ince oluyor eski molfixler böyle değildi yeşil paketken çok güzeldi mavi paketler sizdiriyor
Sodasever @Nur_50 ben de 70 li 2 paket aldım 140 tane biterse sonrasını sonra düşünecem zaman ve durum şartlarına göre