2boymoms Happy mom gibi babalarinda doğumu takip edecegi bir uygulama biliyormusunuz eşim kiskaniyorda bizi 😂bizimde babalar sayfamız olsun diyor bizde kendi aramizda konuşalım 😂😂😂kocaları böyle olan var mı merak ettim
aslanprenses_ 2boymoms 😂😂 benim kocam buraya girdiğimi görünce burda. Takıldığımı görünce seviniyor 😂 bana sarmıyor zaman geçiriyor diyor 😂 rahat rahat takılabiliyor böyle bir uygulama olsa sıkılır 😂
Canann1601 2boymoms ahahha benim eşim de sırf hani bebek ve annesi yazan kısma kızımin ismini yazmıştım eşim kıskançlıktan kendi adini da yazmış bana da söylemedi 🤣🤣geçen gördüm çok güldüm 😂😂 kızımızın ismi zerya olacak zerya Asef ve annesi yazmış 😂😂
Canann1601 aslanprenses_ benim eşim de nasıl dayanıyorsn diyo bir ara sorulara baktı yok işte aldatildim napayım yok doktor cinsiyet bilemedi sizce ne diye. Eşim çok dalga geçiyor sinir oluyor bir yandan da forumdaki sorulara 😂😂
2boymoms aslanprenses_ 😂😂😂onlarda haklı kendilerine pay çıkartmak ta ben Allah af etsin ne koca kaynanana görümce postları okuyunca kocama Allah senden razı olsun diye sariliorum kıymetini biliyorum diye sevinior😂😂😍
aslanprenses_ Canann1601 hahha 😂 arada beyler de meraklı oluyor öyle arada😂 onlar telefondan oyun oynasın yeter 😂